Spelregels

Spelregels

Voor wie:

We leveren alleen aan bedrijven met een officiële KvK inschrijving en BTW nummer. Onze webshop verkoopt helaas nog niet direct aan consumenten. Voor de consument die graag een Birds on the Run artikel wil kopen: check onze pagina -> where to buy; daar vind je de winkels en webshops die onze producten wel direct verkopen!

Om een besteling te kunnen plaatsen moet je je als detaillist eerst inloggen. Wanneer je goedgekeurd bent als klant van Birds on the Run, dan ontvang je van ons een inlogcode. Dit hangt af van de volgende factoren: wat voor soort winkel je hebt, waar je gevestigd bent en hoeveel andere verkooppunten we hebben van Birds on the Run in dezelfde omgeving.

Bestelproces: Als je een bestelling plaatst in de webshop van Birds on the Run, dan wordt deze bestelling doorgestuurd naar ons magazijn. De medewerkers in ons magazijn handelen dan zo spoedig mogelijk jouw bestelling af. De artikelen worden bezorgd binnen 3 werkdagen nadat de betaling voor deze artikelen door Birds on the Run/label van MPD is ontvangen. Indien blijkt dat jouw bestelde artikelen niet meer voorradig zijn dan krijgt u daarover een bericht, en eventueel een alternatief product voorgesteld. Uiteraard worden deze kosten (voor ontbrekende artikelen) niet in rekening gebracht en eventueel teruggestort op je rekening.

Minimale bestelgrootte: Het minimale orderbedrag in onze webshop is 75,- euro

Bezorgkosten: Wij rekenen 7,50 bezorgkosten voor het bezorgen van een bestelling met een orderbedrag lager dan 150,- euro. Wanneer je een bestelling plaatst boven deze 150 euro dan leveren wij de bestelling franco huis. Let op, deze regeling geldt alleen voor de detaillist gevestigd in Nederland.

Voor alle overige landen hanteren wij een tarief afhankelijk van de bezorgkosten die gelden voor het desbetreffende land.

Bezorging: wij bezorgen uw pakket, via de koeriersdienst waar wij een contract mee hebben.

Retouren: aangeschafte producten in onze webshop kunnen niet worden geretourneerd. Bij eventuele reclamaties vragen wij je contact op te nemen via ons hoofdkantoor 020-4808182 of via info@birdsontherun.com

Voor vragen, bel of mail ons!

info@birdsontherun.com

020-4808182

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00.

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren