Over ons

Hi!

Wij zijn het team van Birds on the Run en sinds 2014 maken wij onder de vleugel van MPD Accessories een heel eigen accessoire collectie. De collectie bestaat uit sjaals, hoeden, kussens, handdoeken, pinnetjes en wie weet wat we nog meer bedenken waar we onze prints & design op kwijt kunnen. Onze droom is om te groeien naar een echt lifestyle merk.

We maken gebruik van verschillende technieken om de prints op te bouwen en maken dankbaar gebruik van de kennis van onze fabrikanten. We maken onze producten echt samen, dus wij tekenen, en schetsen, maken mooie prints en producten. Vervolgens gaan we kijken, na onze sourcing, hoe we met de techniek en kennis die onze fabrikanten kunnen toepassen, een echte "eigen" Birds on the Run product kunnen maken. Met ons eigen handschrift en unieke style die je uiteindelijke terug ziet in onze producten. Vrolijk, vrij, one of a kind en met zoveel mogelijk natuurlijke materialen, daar houden we van!

Onze fabrikanten zijn heel belangrijk voor ons, vaak werken we al jaren met ze samen en hebben we een echt goede band opgebouwd. Birds on the Run wil eerlijke producten maken van hoge kwaliteit. Nu en in de toekomst. Daarom is verantwoord produceren voor ons vanzelfsprekend. Niet alleen omdat we goed met mensen en de planeet om willen gaan, maar ook omdat het de kwaliteit van onze accessoires ten goede komt. Daarom staan we vierkant achter het Business Social Compliance Initiative. Als lid implementeren we de BSCI gedragscode voor de verbetering van arbeidsomstandigheden in de productieketen. En dragen we bij aan een wezenlijke verbetering van arbeidsomstandigheden wereldwijd. Al onze nieuwe leveranciers moeten voldoen aan de BSCI gedragscode. Samen werken we op deze manier aan een toekomst waarin BSCI de norm is.

Iedereen in de keten moet blij worden van een Birds on the Run product, we zoeken tijdens onze sourcing naar nieuwe materialen altijd zoveel mogelijk naar de natuurlijke of gerecycelde varianten. We gebruiken in de sjaals, kussen en handdoeken veel viscose, katoen, modal en wol. Onze sjaals en handdoeken voelen altijd heel prettig qua draagcomfort, nog zo'n fijn extra-tje.

Steeds weer blijven we ons zelf uitdagen hoe wij ons steentje kunnen bijdragen in het productieproces, al is het maar klein, alle beetjes helpen!

L O V E the world,  L O V E Birds on the Run.

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren