Behang Materiaal

Materiaal
De prints worden geproduceerd op een kwalitatief hoogwaardig vliesbehang (200 gr/m2). Vliesbehang is eenvoudig te verwerken. Je smeert de muur in met lijm, en dus niet het behang, waardoor je gemakkelijk kunt bijsturen totdat het goed hangt.

Het milieu is voor ons heel belangrijk. Het vliesbehang is dan ook geheel PVC-vrij en FSC gecertificeerd (certificaat voor duurzaam bosbeheer). Daarnaast wordt er geprint met inkt op waterbasis. Het behang is hierdoor volledig biologisch afbreekbaar.

De prints worden geproduceerd op een kwalitatief hoogwaardig vliesbehang (200 gr/m2). Vliesbehang is eenvoudig te verwerken. Je smeert de muur in met lijm, en dus niet het behang, waardoor je gemakkelijk kunt bijsturen totdat het goed hangt. Vliesbehang is maatvast en krimpt niet, een ‘must’ voor behang met decoratieve afbeeldingen. Je wilt tentslotte geen kieren tussen de banen. Het gladstrijken van vliesbehang na het aanbrengen is eenvoudig en het ontstaan van blazen is nagenoeg uitgesloten. Naast het makkelijk aanbrengen van het vliesbehang is ook het verwijderen eenvoudig en treedt er weinig tot geen schade op aan de muren. Deze kwaliteit vliesbehang kan worden afgenomen met een licht vochtige doek. Het milieu is voor ons heel belangrijk. Het vliesbehang is dan ook geheel PVC-vrij en FSC gecertificeerd (certificaat voor duurzaam bosbeheer). Daarnaast wordt er geprint met inkt op waterbasis. Het behang is hierdoor volledig biologisch afbreekbaar.